пʼятниця, 27 квітня 2018 р.


Наше життя – це постійна взаємодія з природою, тож не існує такої діяльності, яка б не впливала на довкілля. Сьогодні ми все частіше чуємо слова «екологія», «Забруднення навколишнього середовища», «забруднене довкілля»… Нерозумні дії людей на планеті Земля у найближчий час можуть повернутися великим нещастям, бідами усього людства. У долі природи – наша доля, і ми повинні зробити усе для того, щоб допомогти рідній природі, тим самим зможемо продовжити життя у наступних поколіннях. Що ж можемо ми, школярі, зробити для навколишнього середовища?

Продовжуючи план заходів учні 7-8 класів під керівництвом педагога –організатора Юлії Губенко та бібліотекаря школи Марії Шарко  підготували виступ екологічної  агітбригади «Ми – земнії дозорці».
Природа Землі  незвичайна і неповторна. Щедра і привітна наша Земля, та віднедавна важко їй живеться. Необдуманими діями в природі люди, образно кажучи, самі пиляють гілку , на якій сидять. Екологічну рівновагу на Землі порушено. Відбуваються незворотні зміни в природі. Почастішали екологічні катастрофи. Радіоактивність на Землі підвищена. В умовах забруднення середовища загибель живої природи стала першою проблемою сьогодення. Переглянувши виступ агітбригади  «Ми – земнії дозорці»  всі присутні повинні  зрозуміти і задуматись хто в цьому винен. А вина у цьому Людина.
Давайте разом всі візьмемось
Сади вишневі відновлять
Поки не пізно, схаменімось,
Щоб злу новому не бувать !
По закінченню агітбригади відбувся ярмарок екологічно чистих товарів. За виручені кошти буде придбано очисні фільтри для питних фонтанчиків.









Немає коментарів:

Дописати коментар